Menu

Groenvoorziening Zeeland

We verzorgen groenvoorziening in de breedste zin van het woord. Dat betekent dat we luisteren naar de wens van de opdrachtgever, en vervolgens afspreken welke taken we zullen uitvoeren. We verzorgen groenvoorziening in Zeeland met name voor bedrijven als campings en scholen, maar zijn er ook zeker voor de particulier om de groenvoorziening (deels) uit handen te nemen.

Voorbeelden groenvoorziening

Onze ervaren vakmensen gaan bijvoorbeeld aan de slag met herinrichting van het terrein. Eén van de projecten betrof een basisschool die van een betegeld schoolplein naar een frisse, groene omgeving wilde. Bekijk het project hier. Ook voor het verwijderen of verplaatsen van bomen kunt u contact opnemen! Wij kunnen desgewenst ook meedenken over het tuinontwerp.

Een ander voorbeeld van groenvoorziening die we uitvoeren is het inzaaien van het gazon, beplanting en bodemverbetering. Het stopt echter niet bij het klaarmaken van het terrein. Vervolgens is het belangrijk om het goed te onderhouden. Voor onze vaste klanten verzorgen we periodiek tuinonderhoud in Zeeland, maar u kunt ons ook inhuren voor een eenmalige onderhoudsbeurt. Op dat moment bestaat de groenvoorziening uit snoei- een maaiwerkzaamheden.

Kunnen we u helpen?

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor groenvoorziening in Zeeland? Neem vrijblijvend contact met ons op. We horen graag welke wensen u heeft, dan bespreken we meteen wat we voor u kunnen betekenen.

Hoveniersbedrijf Otte verzorgt groenvoorziening in Zeeland