Menu

Hovenier Burgh-Haamstede Voor al uw tuinwensen

Heeft u een hovenier in Burgh Haamstede nodig? Hoveniersbedrijf Otte is de hovenier in Burgh-Haamstede. Onze gecertificeerde hoveniers voeren diverse taken uit. Van tuinontwerp tot tuinrenovatie en van tuinaanleg tot tuinonderhoud. Wij zijn een hoveniersbedrijf voor zowel particulieren als bedrijven in heel Zeeland.

Uw hovenier in Burgh-Haamstede

Wilt u uw tuin in Burgh-Haamstede eens flink laten opknappen? Wij nemen graag werk van u uit handen. We bespreken graag dingen samen, wilt u een gedeelte van het werk zelf doen? Zijn er zaken die u liever zelf uitvoert? Dan is dit ook geen enkel probleem.

Ons werk bestaat uit het maken van tuinontwerpen, de aanleg van tuinen, het renoveren van tuinen en het uitvoeren van onderhoud aan uw tuin. Of dat het nu gaat om de bouw van een complete buitenruimte, het maaien van het gazon of het zetten van een schutting. U kunt bij ons terecht.

Bij het maken van een tuinontwerp gaan we met uw droomtuin aan de slag. U bepaalt hoe de tuin eruit komt te zien, en met onze kennis sturen en adviseren we u graag. Vervolgens gaan we aan de slag om uw droomtuin te realiseren.

Wij zijn de hovenier in Burgh-Haamstede voor het aanleggen en onderhouden van de tuin

Tuinonderhoud in Burgh-Haamstede uitbesteden

Burgh-Haamstede staat bekend als een bosrijk gebied, zeker in de herfst kunnen we ons voorstellen dat u al het tuinonderhoud wat hierbij komt kijken aan ons wilt uitbesteden. U kunt ervoor kiezen om dit eenmalig of periodiek te doen. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor de herfst, maar het gehele jaar door.

De hovenier in Burgh-Haamstede voor al uw tuinwensen!

Hovenier Otte is uw hovenier in Burgh-Haamstede. Al vele klanten gingen u voor. Kijk eens op de site van Hovenier Nederland. Hier staan al veel mooie recensies van het werk wat wij geleverd hebben. Heeft u interesse in tuinaanleg of tuinonderhoud, of wilt u gewoon meer informatie. Neem dan contact met ons op.