Menu

Hovenier Dirksland

Bent u op zoek naar een hovenier in Dirksland? Hoveniersbedrijf Otte is actief als hovenier in Dirksland. Onze gecertificeerde hoveniers voeren een veel verschillende werkzaamheden uit. Van tuinaanleg tot bestrating en van periodieke óf eenmalige onderhoudsbeurten aan uw tuin tot het renoveren van een schoolplein. Wij ze de hovenier voor zowel particulieren als bedrijven.

Uw hovenier in Dirksland

Loopt u al een tijdje rond met het idee om uw tuin volledig op te laten knappen, of aan te laten leggen? Sinds 2009 nemen we dit werk graag van u uit handen. Aan de hand van uw wensen gaan we aan de slag met het realiseren van uw droomtuin, want uiteindelijk bepaalt u zelf welke werkzaamheden we uitvoeren. Hierbij adviseren we u graag over bepaalde materialen en zorgen wij ook voor de bestelling en levering.

Bij het maken van een tuinontwerp, kijken we samen naar het ontwerp om tot een blauwdruk te komen. Vervolgens gaan we met de aanleg van de tuin aan de slag. Naast de veelvoorkomende werkzaamheden kunnen hier ook nog werkzaamheden bijkomen als: bestrating en houtbouw.

Tuinonderhoud in Dirksland uitbesteden

Ook is het mogelijk om uw tuin, zowel periodiek óf eenmalig, eens aan te pakken met een onderhoudsbeurt door onze hoveniers in Dirksland. Veelvoorkomende werkzaamheden die we uitvoeren zijn: grasmaaien, blad ruimen, onkruid wieden, snoeien en inplanten. Wij nemen de groenvoorziening geheel of gedeeltelijk uit handen en maken hier samen duidelijke afspraken over.

Dé hovenier in Dirksland voor al uw tuinwensen

Hovenier Otte is uw hovenier in Dirksland. Al vele klanten gingen u voor; neem eens een kijkje bij onze projecten. Zo krijgt u een duidelijk beeld van de werkzaamheden die onze hoveniers (dagelijks) uitvoeren. Heeft u interesse in tuinaanleg, tuinontwerp of een van onze andere werkzaamheden? Óf wilt u gewoon meer informatie? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen, en als het echt niet kan wachten kunt u ons ook altijd telefonisch bereiken op: 0111-644255.