Menu

Hovenier Goeree-Overflakkee Voor tuinontwerp, aanleg, onderhoud en meer

Hoveniersbedrijf Otte is gevestigd in Oosterland en ligt op een steenworp afstand van Goeree-Overflakkee. Daarom is Hovenier Otte ook uw hovenier op Goeree-Overflakkee voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin. Wat kunnen we voor u betekenen?

Uw hovenier op Goeree-Overflakkee

Op het eiland Goeree-Overflakkee hebben we al veel projecten mogen uitvoeren. We zijn er zowel voor de particuliere als zakelijke klant. De werkzaamheden die onze hoveniers uitvoeren zijn namelijk heel divers. Of dat het nu gaat om de aanleg van een voortuin in Middelharnis, het realiseren van een voor- en achtertuin in Ouddorp of de aanleg van een schoolplein in Oude-Tonge.

Zo zien wij het bij Hoveniersbedrijf Otte graag: we helpen iedereen aan zijn of haar droomtuin. Op basis van uw wensen maken we een ontwerp. Of misschien heeft u zelf al een ontwerp. Dan gaan wij direct aan de slag met de aanleg aan de hand van uw ontwerp. Uw wensen staan namelijk centraal bij ons, waarbij we u graag adviseren. Neem eens een kijkje bij onze projecten om meer te weten te komen over onze werkzaamheden.

Tuinonderhoud op Goeree-Overflakkee uitbesteden

Ook voor het onderhoud aan uw tuin op Goeree-Overflakkee kunt u bij Hoveniersbedrijf Otte terecht. Wanneer u het onderhoud laat doen door één van onze hoveniers heeft u hier geen omkijken meer naar, en kunt u volop genieten van uw tuin. Of dat het nu gaat om een periodieke of eenmalige afspraak, wij zorgen dat uw tuin in orde is. Veelvoorkomende werkzaamheden die we uitvoeren zijn: gras maaien, blad ruimen, onkruid wieden, snoeien en inplanten. Wij nemen de groenvoorziening geheel of gedeeltelijk uit handen, en maken heldere afspraken over de werkzaamheden en wanneer we uw tuin komen onderhouden.

Mogen wij uw hovenier op Goeree-Overflakkee zijn?

Als hovenier op Goeree-Overflakkee laten we u van uw tuin genieten. We nemen het onderhoud uit handen of leggen een compleet nieuwe tuin aan. Al vele klanten gingen u voor, we zijn dan ook blij met de mooie recensies op de site van Hovenier Nederland. Wilt u meer te weten komen, neem dan vrijblijvend contact met ons op!