Menu

Hovenier in Zeeland

Heeft u zelf geen groene vingers, of nemen de tuinwerkzaamheden te veel tijd in beslag? Dan bent u vast op zoek naar een hovenier in Zeeland en bent u bij Hoveniersbedrijf Otte aan het juiste adres! Vanuit Oosterland op Schouwen-Duiveland zijn wij in heel Zeeland actief. Onze gecertificeerde hoveniers voeren allerlei werkzaamheden uit. Naast het uitvoeren van onderhoud aan uw tuin, leggen wij ook voor- en achtertuinen aan die wij mogelijk op basis van uw wensen hebben mogen ontwerpen.

Uw hovenier in Zeeland

Wilt u uw tuin laten omtoveren tot Zeeuwse droomtuin? Daar kan hoveniersbedrijf Otte voor zorgen! Aan de hand van uw wensen gaan wij aan de slag met het tuinontwerp, want uiteindelijk is het uw droomtuin. Naast de aanleg van uw tuin, is uw droomtuin niet af zonder bijvoorbeeld een gloednieuwe overkapping, een schitterende houten tuinkast of verrijdbare plantenbakken van hout. Ook deze ‘extra’s kunnen onze hoveniers voor u realiseren.

Waar dat dus veel mensen denken bij het horen van ‘hovenier’ aan het werken in de tuin liggen de werkzaamheden van Hoveniersbedrijf Otte een stuk breder. Andere veelvoorkomende werkzaamheden zijn het ‘vergroenen’ van gemeenschappelijke grond of op schoolpleinen.

Tuinonderhoud in Zeeland uitbesteden

Wilt u in de zomer optimaal kunnen genieten van uw tuin in Zeeland? Laat uw tuin dan zomerklaar maken door een van onze hoveniers. Zij voeren onderhoudswerkzaamheden uit, al geldt dit niet alleen voor de zomer. Het uitbesteden van tuinonderhoud is het hele jaar mogelijk, zowel eenmalig als periodiek. Onze hoveniers zullen in overleg met u afstemmen welke werkzaamheden er gedaan moeten worden, bijkomend voordeel is dat wij beschikken over het benodigde materiaal.

Dé hovenier in Zeeland voor al uw tuinwensen

Hovenier Otte is uw hovenier in Zeeland. Al vele mensen in Zeeland gingen u voor. Neem eens een kijkje bij onze projecten om u te laten inspireren, zo krijgt u direct een beter beeld van het werk wat onze hoveniers (dagelijks) uitvoeren. Heeft u interesse in tuinaanleg, tuiontwerp of een van onze andere werkzaamheden? Óf wilt u gewoon meer informatie? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen, we zijn ook telefonisch te bereiken op: 0111-644255