Menu

Hovenier Middelburg Voor tuinaanleg en onderhoud

Heeft u een hovenier in Middelburg nodig? Hoveniersbedrijf Otte is de hovenier in Middelburg. Onze gecertificeerde hoveniers voeren diverse taken uit, van tuinontwerp tot bestrating en van tuinaanleg tot tuinonderhoud. Wij zijn er voor zowel particulieren als bedrijven in heel Zeeland.

Uw hovenier in Middelburg

Loopt u al lange tijd met de gedachte rond om uw tuin in Middelburg eens flink op te (laten) knappen? De hoveniers van hoveniersbedrijf Otte nemen dit werk van u graag uit handen. We zijn immers hovenier geworden om samen uw droomtuin te realiseren. We bespreken graag dingen samen, wilt u een gedeelte van het werk zelf doen? Dan is dit geen enkel probleem.

Ons werk bestaat uit het maken van een tuinontwerp, de aanleg van een tuin, het bestraten van ervan, houtbouw, het renoveren van tuinen en het uitvoeren van eenmalige of periodieke onderhoudswerkzaamheden. Of dat het nu gaat om de bouw van een tuinhuis, het maaien van het gazon of het zetten van een schutting. Voor alle tuinwerkzaamheden kunt u bij ons terecht.

Bij het maken van een tuinontwerp gaan we met uw droomtuin aan de slag. U mag bepalen hoe de tuin eruit komt te zien, en met onze kennis sturen en adviseren we u bij. Vervolgens gaan we voor u aan de slag, om uw droomtuin daadwerkelijk te realiseren.

Tuinonderhoud in Middelburg uitbesteden

Wilt u het (onderhouds)werk aan uw tuin in Middelburg aan onze hoveniers uitbesteden? Ook dat is mogelijk, of dat dit nu eenmalig of periodiek moet gebeuren. Neem contact met ons op en samen bespreken we de mogelijkheden.

Dé hovenier in Middelburg voor al uw tuinwensen!

Hovenier Otte is uw hovenier in Middelburg. Al vele klanten gingen u voor, kijk eens op de site van Hovenier Nederland. Hier staan al veel mooie recensies van het werk wat wij geleverd hebben. Heeft u interesse in tuinaanleg of tuinonderhoud, of wilt u gewoon meer informatie. Neem dan contact met ons op.