Menu

Hovenier Middelharnis Van tuinaanleg tot onderhoud

Heeft u een hovenier in Middelharnis nodig? Dan bent u bij Hovenier Otte aan het juiste adres! Dagelijks voeren onze gecertificeerde hoveniers diverse werkzaamheden uit. Van tuinaanleg tot tuinonderhoud en van tuinrenovatie tot het maken van een tuinontwerp. Hovenier Otte voert voor zowel particulieren als bedrijven allerlei soorten tuinwerkzaamheden in Middelharnis op Goeree-Overflakkee uit.

Uw hovenier in Middelharnis

Wilt u eindelijk eens uw tuin opknappen of een geheel nieuwe tuin aan laten leggen in Middelharnis? Wij kunnen dit hele proces volledig voor u ontzorgen, dit gaat altijd in samenspraak met onze hoveniers. Het is immers uw droomtuin, en het gaat om uw wensen. Onze hoveniers staan er altijd voor open om u te adviseren over de keuze van materialen, daarnaast zorgen wij ook voor het bestellen en het leveren van de materialen.

Naast het ontwerp en de aanleg van uw tuin bestaan onze diensten ook uit het straten van uw tuin, periodieke of eenmalige onderhoudswerkzaamheden, het bouwen van bijvoorbeeld een tuinhuis of het aanleggen van een nieuw schoolplein.

Herinrichting schoolplein van basisschool Zeeland

Tuinonderhoud in Middelharnis uitbesteden

Bent u niet in staat om de onderhoudswerkzaamheden aan uw tuin zelf uit te voeren? Hovenier Otte voert ook onderhoudswerkzaamheden uit in Middelharnis. In overleg kunnen we zowel periodiek als eenmalig bij u langs komen. Ook in dit geval bepaalt u wat er moet gebeuren, waarbij wij er natuurlijk voor openstaan om u te adviseren. Verschillende werkzaamheden die we uitvoeren zijn: Grasmaaien, snoeien, onkruid wieden en nog veel meer.

Dé Hovenier in Middelharnis voor al uw tuinwensen

Hovenier Otte is uw hovenier in Middelharnis. Al vele klanten gingen u voor, kijk eens op de site van Hovenier Nederland. Hier staan al vele mooie recensies van het werk wat wij uitgevoerd hebben. Heeft u interesse in tuinaanleg of tuinonderhoud, of wilt u gewoon meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in, of neem telefonisch contact met ons op via: 0111-644255.