Menu

Hovenier Schouwen-Duiveland De lokale partner voor tuinaanleg en onderhoud

Hovenier Otte uit Oosterland is thuis op Schouwen-Duiveland. Wij zijn de hovenier op Schouwen-Duiveland voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin. Wat kunnen we voor u betekenen?

Uw hovenier op Schouwen-Duiveland

Omdat we thuis zijn op Schouwen-Duiveland, zijn veel van onze projecten ook op het eiland gedaan. We zijn er voor zowel particulieren en bedrijven en de klussen zijn heel divers. Van het aanleggen van een kleine tuin in het centrum van Zierikzee tot het realiseren van een voor- en achtertuin voor in Nieuwerkerk, Bruinisse, Burgh-Haamstede of Renesse. En zo zien we het graag: we helpen iedereen aan zijn of haar droomtuin. Op basis van uw wensen maken we een ontwerp. Of misschien heeft u zelf al een ontwerp? Dan gaan wij meteen aan de slag met de aanleg. Neem eens een kijkje bij onze projecten om meer te weten te komen over onze werkzaamheden.

Tuinonderhoud op Schouwen-Duiveland uitbesteden

Als hovenier kunt u vanzelfsprekend ook bij ons terecht voor het onderhouden van uw tuin. Huurt u een tuinman in, dan heeft u nergens omkijken naar en kunt u volop genieten van uw tuin. Of het nu om eenmalig of periodiek onderhoud gaat, met onze passie voor groen zorgen we dat de tuin tiptop in orde is. Veelvoorkomende onderhoudswerkzaamheden die we uitvoeren zijn gras maaien, blad ruimen, onkruid wieden, snoeien en inplanten. Wij nemen de groenvoorziening geheel of gedeeltelijk uit handen. We maken heldere afspraken over de werkzaamheden en de frequentie.

Mag deze vakman uw tuinman in Zeeland zijn?

Mogen wij uw hovenier op Schouwen-Duiveland zijn?

Als hovenier op Schouwen-Duiveland laten we u van uw tuin genieten. We nemen het onderhoud uit handen of leggen een compleet nieuwe tuin aan. Al vele klanten gingen u voor, we zijn dan ook blij met de mooie recensies op de site van Hovenier Nederland. Wilt u meer te weten komen, neem dan vrijblijvend contact met ons op!