Menu

Hovenier Spijkenisse

Hoveniersbedrijf Otte is uw hovenier in Spijkenisse! We verzorgen uw nieuwe tuin of nemen het tuinonderhoud uit handen. Of dat nu eenmalig of periodiek is. Lees meer over onze diensten in Spijkenisse.

Uw hovenier in Spijkenisse

Bent u toe aan een tuinverbouwing, of moet de tuin nog helemaal nieuw aangelegd worden? Wij helpen u van tuinontwerp tot tuinaanleg, het is aan u om te bepalen welke werkzaamheden we voor u uitvoeren. We zijn aangesloten bij Hovenier Nederland, waar onze Zeeuwse klanten al meerdere mooie recensies hebben achtergelaten. Ook in Spijkenisse hebben we al meerdere tuinen mogen aanleggen. Zie bijvoorbeeld het project van deze ruime, groene tuin.

Tuinonderhoud in Spijkenisse uitbesteden

Het onderhouden van de tuin kan een grote klus zijn. Heeft u weinig tijd of ontbreekt het u aan groene vingers, dan kunt u ervoor kiezen om het onderhoud uit te besteden. Wij zijn uw hovenier in Spijkenisse voor periodiek of eenmalig onderhoud, van bomen snoeien tot inplanten en alles daar tussenin.

De hovenier in Spijkenisse voor al uw tuinwensen!

Hoveniersbedrijf Otte is thuis op Voorne-Putten.
Wij laten mensen van hun tuin genieten. Heeft u een vraag aan één van onze hoveniers? Neem contact met ons op voor meer informatie.