Menu

Hovenier Zeeland Voor tuinaanleg en onderhoud

Bent u op zoek naar een hovenier in Zeeland? De dienstverlening van Hoveniersbedrijf Otte bestaat uit het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen in heel Zeeland. Wij zijn gevestigd in Oosterland en mogen dagelijks in Zeeuwse tuinen werken. Kunnen we u ook ontzorgen?

Passie voor groen

Wij werken van ontwerp naar plan, van product naar aanleg en van advies naar onderhoud. Met onze passie voor groen en verstand van tuinieren helpen we u op de manier die u wenst. Of het nu om een eenmalige of periodieke onderhoudsbeurt gaat, het aanleggen of het verbouwen van de tuin. We vinden het mooi om mensen te helpen hun droomtuin te realiseren. Dat doen we voor particulieren en voor bedrijven, zo hebben we bijvoorbeeld een schoolterrein geheel opnieuw ingericht. Van alleen maar tegels naar gras, houten speeltoestellen en moestuintjes.

Hovenier Zeeland

Bent u op zoek naar een hovenier in Zeeland, dan helpen we u graag. We zijn er voor de bedrijven en particulieren in heel Zeeland. Bekijk onze projecten voor referenties van het werk. Heeft u een vraag over uw (toekomstige) tuin? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.