Menu

Hovenier Zeeland

Bent u op zoek naar een hovenier in Zeeland? Hoveniersbedrijf Otte voert diverse werkzaamheden uit voor particulieren en bedrijven in heel Zeeland op bijvoorbeeld Schouwen-Duiveland. Onze dienstverlening bestaat uit het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen in heel Zeeland. Bent u op zoek naar een hovenier in Middelburg, Renesse, Zierikzee, Goes of een andere plek, kijk dan verder op onze website. Daarnaast kunt u ook voor houtbouw bij ons terecht.

Hovenier Otte is de hovenier in Zeeland voor particulieren en bedrijven.

Uw hovenier in Zeeland

Geen tuin is hetzelfde en ook de wensen van onze klanten zijn heel divers. Er is dus geen kant-en-klaar plan als het aankomt op onze werkzaamheden. Daarom werken we volgens een vaste structuur: Van ontwerp naar plan, van product naar aanleg en van advies naar onderhoud. Met onze passie voor groen en verstand van tuinieren helpen we u op de manier die u wenst. Of dat het gaat om een eenmalige of periodieke onderhoudsbeurt, het aanleggen of het verbouwen van de tuin; wij willen mensen helpen met het realiseren van hun droomtuin.

Tuinontwerp

Wilt u een nieuwe tuin? Dit begint bij het maken van het tuinontwerp. Samen gaan we aan de slag met een ontwerp, wat volledig is afgestemd op uw wensen. Of dat het hier gaat om het ontwerp van uw voor- of achtertuin. Wij kunnen als ervaren hoveniers adviseren én rekening houden met factoren als het type grond, grootte van de tuin en stand van de zon gedurende de dag. Op deze manier komen we samen tot een functioneel ontwerp, wat de blauwdruk vormt voor de prijsvorming en aanleg van uw tuin.

Tuinaanleg- en renovatie

De werkzaamheden die we bij de aanleg of renovatie van uw tuin uit kunnen voeren zijn heel breed; van het verzorgen van het grondwerk tot de aanleg van de verlichting of het plaatsen van de schutting. Onze medewerkers beschikken over de middelen om de werkzaamheden voor u uit te kunnen voeren. Mocht u een deel van de werkzaamheden zelf willen uitvoeren? Dan is dit geen probleem, alles wordt in overleg gedaan.

Hoveniersbedrijf Otte is het hoveniersbedrijf in Zeeland voor tuinrenovaties.

Tuinonderhoud in Zeeland uitbesteden

Wilt u éénmalig of periodiek uw tuin laten onderhouden? Ook daarbij kunnen wij u volledig ontzorgen. Van het maaien van het gazon tot het snoeien van de fruitbomen, ook dit nemen we graag van u uit handen.

Dé hovenier van Zeeland voor al uw tuinwensen

Otte is dé hovenier in Zeeland die u kan ontzorgen bij: tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud. We zijn er, voor zowel particulieren als bedrijven in heel Zeeland. Benieuwd naar wat we hebben uitgevoerd? Bekijk dan onze projecten, of referenties van het werk. Wij zijn onder andere actief in: Middelburg, Renesse, Zierikzee, Burgh-Haamstede, Goes of een andere plek in Zeeland, óf heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op of vul het contactformulier in om de mogelijkheden te bespreken.