Menu

Over ons hoveniersbedrijf

Oprichter Peter Otte is sinds mei 1991 werkzaam in de groenbranche. In de loop der jaren heeft hij niet stilgezeten en alle benodigde diploma’s en certificaten behaald om zijn eigen onderneming te kunnen starten. In maart 2009 is het zover, de oprichting van Hoveniersbedrijf Otte door Peter Otte is een feit. Intussen werken ze met z’n zessen aan het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen in Zeeland.

Op Schouwen-Duiveland en daarbuiten

Het werkgebied van ons hoveniersbedrijf is voornamelijk Schouwen-Duiveland. Dus heeft u bijvoorbeeld een hovenier nodig in Renesse, Zierikzee, Burgh-Haamstede of Nieuwerkerk, neem direct contact met ons op.  Maar ook in bijvoorbeeld Goes en Middelburg wij u graag bij de aanleg of het onderhoud van uw tuin. Hoveniersbedrijf Otte is uw hovenier in heel Zeeland, en bedient zowel de particuliere als zakelijke sector.

Samen laten wij uw tuinwensen uitkomen

U kiest voor ons als u op zoekt bent naar een betrouwbaar hoveniersbedrijf in Zeeland dat de gemaakte afspraken ook daadwerkelijk nakomt en de kwaliteit levert die we u beloven. Samen met u laten wij graag uw tuinwensen uitkomen.

Alleen het beste voor uw tuin

Wist u dat wij aangesloten zijn bij Tuinkeur? Tuinkeur is hét keurmerk voor hoveniers. Het keurmerk geeft u als klant 5 zekerheden: professionaliteit, betrouwbaarheid, vakbekwaamheid, service en kwaliteit. U herkent het keurmerk aan het groene v’tje. Wees vrij om onze recensies op Hovenier Nederland te bekijken! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.