Van kleine, bestrate tuin naar sfeervol en groen in Zierikzee!

In Zierikzee hebben we een mooie tuin mogen aanleggen. Het is altijd een leuke uitdaging om een relatief kleine en bestrate tuin om te toveren tot een groen en functioneel geheel, maar ook deze keer is het weer gelukt. Hier kun je zien wat we gedaan hebben.

Beplanting en leibomen

Allereerst is er in het midden van de tuin een groenblijvende boom geplaatst. Tegen de schutting zijn leibomen en leifruitbomen geplaatst. De weelderige, vaste planten moeten nog wat voller worden, maar zorgen ook nu al voor een natuurlijke uitstraling. Ook staat er een verhoogde bak waarin heerlijke, geurige kruiden groeien.

Pergola met schaduwdoek

Er is gekozen voor een houten pergola met een schaduwdoek. Het schaduwdoek zorgt tijdens de zonnige zomermaanden voor de nodige schaduw. Zo kunnen de bewoners altijd van hun tuin genieten. Door de tuintafel en de bloempotten is deze hoek sfeervol ingericht.

Hoveniersbedrijf Otte is actief in Zierikzee en denkt graag mee over de mogelijkheden met je tuin. We verzorgen niet alleen de beplanting, maar kunnen ook de andere benodigde materialen leveren en plaatsen. Kunnen we je helpen, of heb je een vraag? Neem contact met ons op.

Terug naar overzicht