Menu

Tuinaanleg Zeeland

Het aanleggen van een tuin is best een klus. Naast de keuze voor beplanting, bestrating of een combinatie daarvan moet het materiaal ook nog worden besteld. Is alles aanwezig, dan kunt u aan de slag met de tuinaanleg. Natuurlijk rekening houdende met het seizoen! Liever een nieuwe tuin zonder zorgen? Schakel dan Hoveniersbedrijf Otte in! Wij helpen u bij tuinaanleg in Zeeland, hoe groot of klein het project ook is, wij zijn er voor tuinontwerp tot tuinaanleg en onderhoud.

Tuinaanleg Zeeland

Elke tuinaanleg begint met een plan. Wij zijn geen tuinarchitect, maar hebben door jarenlange ervaring wel een goede kijk op de vertaling van de wensen naar een concreet tuinontwerp. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf een ontwerp te maken of een andere partij in te huren. In dat geval starten wij bij de uitvoer ervan. We zorgen voor de bouwmaterialen zoals tegels en schuttingen. Natuurlijk zorgen we ook voor de bloemen, planten, hagen en bomen die u in de tuin wilt hebben. Vervolgens gaan we aan de slag met de aanleg van uw nieuwe tuin! We beschikken over de benodigde apparatuur om de tuin zorgvuldig aan te leggen. Pergola’s en overkappingen kunnen we desgewenst zelf maken en op locatie in elkaar zetten.

Kijk ook eens bij onze projecten voor aangelegde tuinen in Zeeland!

Een nieuwe tuin aan laten leggen in Zeeland? Bij Hovenier Otte bent u aan het juiste adres!

Blijvend genieten van de tuin

Na de tuinaanleg kunt u er voor kiezen om het tuinonderhoud uit te besteden. In dat geval maken we afspraken over de werkzaamheden die u zou willen uitbesteden en hoe vaak we dat doen. Zo blijft de nieuw aangelegde tuin in optimale conditie!

We gaan graag met u in gesprek over de realisatie van uw droomtuin. Wanneer je benieuwd bent naar de mogelijkheden kun je onderstaand formulier invullen, we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!