Menu

Tuinaanleg Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een betrouwbare hovenier in Zuid-Holland die u kan helpen bij zowel het ontwerp als de aanleg van uw tuin? Dan bent u bij Hoveniersbedrijf Otte aan het juiste adres. Wij maken aan de hand van uw wensen een tuinontwerp en beginnen vervolgens met de aanleg van uw droomtuin. U kunt bij ons terecht voor het ontwerp, de aanleg en onderhoudswerkzaamheden van uw tuin. Wij zijn uw hovenier voor tuinaanleg in Zuid-Holland.

Ontwerp én aanleg van uw droomtuin

De aanlegtijd van een tuin is afhankelijke van de voorbereidende werkzaamheden, het oppervlakte en de complexiteit van de werkzaamheden. Wij focussen erop om u van alle werkzaamheden te ontzorgen. Zo zorgen we ervoor dat u zichzelf na het vaststellen van uw wensen en de keuze voor de juiste materialen, geen zorgen hoeft te maken over de aanleg van uw tuin.

Tijdens het ontwerpen van uw droomtuin in Zuid-Holland mag u natuurlijk rekenen op de deskundigheid van onze hoveniers. Zo houden we bijvoorbeeld rekening met de stand van de zon, de grondsoort in de tuin, het type beplanting op basis van de omgeving en andere factoren die een rol spelen bij de conditie van uw tuin. Zo komen we samen tot het perfecte plaatje!

Wij beschikken zelf over goed onderhouden materieel wat de productiviteit ten goede komt. Hierdoor kunnen wij onze werkzaamheden efficiënt uitvoeren. Daarnaast hebben we goede contacten met de leveranciers van onze materialen, waardoor we marktconforme prijzen kunnen garanderen.

Met onze kwaliteit, ervaring en professionaliteit laten wij uw tuinwensen graag uitkomen!

Tuinaanleg in Zuid-Holland realiseren?

Bent u woonachtig in Zuid-Holland en geïnteresseerd in het ontwerp, aanleg of onderhoud van een (nieuwe) tuin? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we vertellen u alles over de mogelijkheden. U bereikt ons op het nummer 0111-644255 of per e-mail info@hovenierotte.nl