Menu

Tuinonderhoud Goes

Komt u niet toe aan de onderhoudswerkzaamheden die uw tuin nodig heeft en bent u op zoek naar een hovenier die deze werkzaamheden bij u uit handen neemt? Schakel dan Hovenier Otte in om tuinonderhoud in Goes uit te laten voeren. Onze hoveniers weten precies wat uw tuin nodig heeft en welke facturen invloed hebben op de conditie van uw tuin. Het is mogelijk om hete hele jaar tuinonderhoud in Goes uit te laten voeren. U bepaalt zelf de frequentie waarmee onze hoveniers bij u langskomen voor het onderhoud van uw tuin.

Tuinonderhoud Goes

Doet u zelf nog iets in de tuin of het liefst helemaal niets? U kunt aangeven welke werkzaamheden onze hoveniers uitvoeren en wat u zelf doet. Onze hoveniers weten bijvoorbeeld precies wat de groei van uw fruitboom kan bevorderen, welke voedingsstoffen uw moestuin goed kan gebruiken of hoe vaak en wanneer uw gazon het beste geverticuteerd kan worden. Veelvoorkomende werkzaamheden zijn het snoeien van bomen en heggen, het onderhouden van de beplanting en het bemesten van bomen, planten en gras. Bij alle werkzaamheden die onze hoveniers uitvoeren ligt de focus op kwaliteit.

Met onze kwaliteit, ervaring en professionaliteit voeren wij graag tuinonderhoudswerkzaamheden voor u uit!

Tuin in Goes laten onderhouden?

Hoveniersbedrijf Otte voert tuinonderhoud in Goes uit. U kunt ervoor kiezen om dit periodiek aan ons uit te besteden waarbij u de frequentie bepaald! Alles wordt in overleg met u besproken en uitgevoerd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in, wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. U bereikt ons op het nummer 0111-644255 of per e-mail info@hovenierotte.nl