Menu

Tuinonderhoud Noord-Brabant

Komt u niet toe aan het onderhoud wat uw tuin in Noord-Brabant verdient? Schakel dan Hovenier Otte in om het tuinonderhoud te laten uitbesteden. Als hoveniers begrijpen wij goed dat uw tuin de juiste zorg op het juiste moment nodig heeft. Maar hoe weet u wat juist is, wij denken graag met u mee! Het is mogelijk om het tuinonderhoud in Noord-Brabant zowel eenmalig als periodiek door ons uit te laten voeren. De keuze is aan u!

Tuinonderhoud Noord-Brabant

Veelvoorkomende werkzaamheden zijn: het maaien van het gazon, het snoeien van de fruitbomen/heg, onkruid wieden of het bijhouden van de coniferen. Daarnaast is ook het seizoen afhankelijk van de werkzaamheden die we uitvoeren. Wilt u in de zomer kunnen genieten van de tuin? Dan is het mogelijk om uw tuin zomerklaar te laten maken, lees hier wat onze tips zijn! U kunt natuurlijk ook uw tuin voorjaars- en/of winterklaar laten maken door Hovenier Otte.

Tuinonderhoud zoals u dat wilt

De werkzaamheden die wij uitvoeren bespreken we met u van tevoren in goed overleg. Onze gecertificeerde hoveniers adviseren u graag wat de prioriteit heeft in uw tuin. Zij weten namelijk precies op welke planten bijen afkomen, wat de groei van uw fruitboom kan bevorderen of op welke manier u uw gazon het beste kunt verticuteren. Een ander voordeel van tuinonderhoud is dat wij beschikken over de benodigde materialen, u hoeft in principe dus niet thuis te zijn wanneer wij het tuinonderhoud uitvoeren.

Tuinonderhoud in Noord-Brabant?

Hoveniersbedrijf Otte voert in Noord-BrabantĀ tuinonderhoud uit. U kunt ervoor kiezen om dit zowel periodiek als eenmalig uit te laten besteden, alles wordt in overleg besproken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in, wij zullen u dan zo snel mogelijk beantwoorden. Het is natuurlijk ook mogelijk om ons telefonisch te bereiken, bel dan naar: 0111-644255