Menu

Tuinonderhoud Zeeland Wij laten u van uw tuin genieten

Niet iedereen heeft groene vingers of de tijd om gras te maaien, onkruid te wieden of de heg te snoeien. Maar iedereen die een eigen tuin heeft, wil er wel van kunnen genieten! Achterstallig tuinonderhoud kan dit in de weg staan. Heeft u wel eens nagedacht aan het uitbesteden van tuinonderhoud aan een lokale hovenier? Hovenier Otte is uw partner voor tuinonderhoud in Zeeland!

Tuinonderhoud Zeeland

Hoveniersbedrijf Otte is gevestigd in Oosterland op het eiland Schouwen-Duiveland. Wij zijn aangesloten bij Hovenier Nederland en we verzorgen tuinonderhoud in heel Zeeland. Hoveniersbedrijf Otte kan uw tuinonderhoud volledig (of deels) uit handen nemen, hoe u dat wilt. Door jarenlange ervaring in de groenbranche weten we wanneer we welke werkzaamheden het beste kunnen uitvoeren.

Veelvoorkomende werkzaamheden voor tuinonderhoud in Zeeland zijn:

  • Gazon maaien;
  • Gazon bemesten;
  • Bodemverbetering;
  • Onkruid verwijderen;
  • Terras reinigen;
  • Struiken en (fruit)bomen snoeien.

Het onderhouden van de tuin kan altijd worden aangevuld met een stukje advies. Met onze passie voor groen helpen we onze klanten graag met alle vragen over hun tuin. Wilt u bijvoorbeeld (nieuwe) beplanting, of een bijen– en vlindervriendelijke tuin maken? We verzorgen ook tuinaanleg, en adviseren u graag!

Wij zijn de hovenier voor tuinonderhoud in Zeeland

Tuinonderhoud zoals u dat wilt!

We denken niet alleen met u mee, maar bewegen ook flexibel mee met uw wensen. Veel klanten vinden het prettig om volledig ontzorgd te worden, en sommigen geven juist de voorkeur aan tuinonderhoud eens of twee keer per jaar, zoals het winter- of zomerklaar maken van de tuin. Jaarlijkse of eenmalige werkzaamheden die vaak voorkomen zijn het gazon bekalken en verticuteren. Samen maken we heldere afspraken voor het onderhouden van uw tuin in Zeeland: wat we doen en wanneer we dat doen.

Tuin in Zeeland laten onderhouden?

Bent u op zoek naar vakkundige hovenier voor tuinonderhoud Zeeland? En bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? We nemen het graag met u door. Neem contact met ons op via onderstaand formulier of telefonisch via 0111-644255.