Menu

Tuinrenovatie Zeeland Wij laten u genieten van uw tuin!

Kan de tuin wel een opknapbeurt gebruiken? Dan is het tijd voor een renovatie. Hoveniersbedrijf Otte is de partij voor tuinrenovaties in Zeeland!

Kleine aanpassingen, of helemaal op de schop?

Met tuinrenovaties nemen we meestal de hele tuin onder handen. Het renoveren van de tuin gebeurt dan ook meestal bij verhuizingen of wanneer de tuin zo overwoekerd is dat er geen beginnen meer aan is. Op basis van uw wensen wordt er een tuinontwerp gemaakt en onze vakmannen zorgen ervoor dat de tuin netjes en volgens plan wordt aangelegd.

Het kan natuurlijk ook dat u de tuin slechts gedeeltelijk opnieuw wilt laten aanleggen. Bent u helemaal klaar met het gazon en heeft u liever bestrating en borders? Of moet die ene boom eruit om plaats te maken voor een terras en overkapping? Wij zijn er voor alle tuinrenovaties in Zeeland, groot of klein!

Tuinrenovatie Zeeland

Tuinrenovatie in Zeeland compleet verzorgd

Tijdens zo’n tuinrenovatie in Zeeland werken we van ontwerp naar aanleg, en alles wat daarbij komt kijken. Uw wensen zijn het uitgangspunt en dat verwerken we tot een ontwerp. Bent u tevreden, dan zorgen wij ervoor dat de benodigde materialen besteld worden. De bestaande tuin wordt onder handen genomen en de nieuwe tuin wordt aangelegd.

Na de tuinrenovatie wilt u natuurlijk optimaal blijven genieten van de tuin. Heeft u geen tijd voor het onderhouden van de tuin, of heeft u niet echt groene vingers? Dan nemen wij het tuinonderhoud uit handen. Zo blijft de nieuw aangelegde tuin in optimale conditie!

We gaan graag met u in gesprek over het renoveren van uw tuin in Zeeland. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, of vul onderstaand formulier in.